SAKARYA / ADAPAZARI - Fatmana Okutan Anaokulu

İNCİLAY ERSOY - MÜDÜR

18.08.1992 yılında muş merkeze bağlı ziyaret köyüne sınıf öğretmeni olarak atandım.15.08.1995 yılında  Ankaranın Beypazarı ilçesine daha sonra Atındağ ilçesinde toplam 12 yıl sınıf öğretmeni olarak çalıştım.Ankaradan Sakaraya iline tayin istediğimde branjım olan okulöncesi öğretmenliğine geçtim.Sakarya´nın Kırkpınar beldesinde 4 yıl okulöncesi öğretmeni olarak çalıştım.Daha sonra Karasu ilçesine atandım.5 ay okulöncesi öğretmenliği görevimden sonra  2009 yılında müdür yardımcısı olarak Karasu Zübeyde Hanım Anaokulunda görevime devam ettim.2011 yılında Sakarya merkez Şeker Anaokuluna müdür yardımcısı olarak geçtim.Görevime 7 yıl müdür vekili olarak devam ettim.2014 yılında Fatmana Okutan Anaokulunda Müdür olarak göreve başladım.