SAKARYA / ADAPAZARI - Fatmana Okutan Anaokulu

Fatmana Okutan Anaokulu

Camili 2 Mahallesi 1644 Ada Adapazarı /SAKARYA
Vizyon
Alanında en iyi olmayı hedefleyen okulumuz,değişimleri ve gelişimleri yakından takip ederek,her çocuğun birey olduğu ve değerli olduğu düşüncesiyle hareket eder
Misyon
Çocuklar farklı kişilik özelliklerine ilgi-yetenek ve farklı öğrenme yapılarına sahiptir.Bu anlayıştan hareket ederek;Çocuğa öz güvenini kaybettirmeden kendi ihtiyaçlarını giderebilen,iç disiplini oluşmuş,iletişim başlatan ve sürdürebilen,sorun çözme becerisine sahip,şiddet kullanmayan,yaşadığı çevreye duyarlılığı gelişmiş,amacı olan,zamanı verimli kullanan,vatanına bağlı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Başarılar
Sınıflarımız yaş gruplarına göre oluşturulmuştur.(2006,2007) Programımızda;yaratıcılık,problem çözme,matematik,deneysel çalışmalar,bilimsel düşünme,dikkat ve bellek,görsel işitsel ve diğer duyusal alanlardaki algı, kavram eğitimi,Türkçe dil etkinlikleri,konuşma, dinleme, anlama, drama,Sanat etkinliği;origami,artık materyal ile çalışma,boyama etkinlikleri,Müzik Etkinliği,Ritm şarkı öğrenme Oyun;denge,hareket,koordinasyon,grupla hareket dans etkinlikleri yürütülmektedir
Öğretim Şekli :Okulumuzda Sabahçı ve Öğleci gruplarda eğitim verilmektedir.
YARIM GÜN SABAHÇI :08:00 / 13:00 ÖĞLECİ :13:00/ 18:00
Ulaşım
Şehir merkezine ulaşım belediye otobüsleri, minibüsler ve halk otobüsleri ile sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu bölge 1999 depremi sonrasında yapılan toplu konut bölgesi olup, yerleşimi, parkları, sosyal donatları, okulları ile düzenli bir bölgedir. Kurumumuzun hemen yakınında Osmanbey İlkokulu, İMKB Mehmet Akif Ersoy Meslek Lisesi ve Resmi Daireler Kampüsü bulunmaktadır.
Okulumuz Adapazarı merkezine 13 km. uzaklıkta Camili Bölgesinde bulunmaktadır.